Background Image

SERVICII


Spalatorie profesionala COVOARE

Cine nu iubeste sa paseasca in intimitatea casei sale pe un covor pufos si moale, in diminetile de toamna sau serile friguroase de iarna? In mod cert oricine adora aceasta senzatie! Insa, de cele mai multe ori un impediment in achizitionarea covoarelor care ne completeaza cu succes decorul casei ramane curatarea lor.

MAI MULTI

Igienizare profesionala SALTELE

O saltea de calitate ne imbunatateste vizibil calitatea somnului si implicit a vietii. Insa cu cat textura acesteia este mai densa, cu atat curatarea si simpla aerisire a saltelei devine mai dificila. Nu este de ascuns faptul ca aceasta este si unul dintre locurile preferate de dezvoltare ale acarienilor, declansatori ai problemelor respiratorii.

MAI MULTI

Igienizare profesionala paturi/pilote

O patura pufoasa si o pilota imaculata ne vor ajuta intotdeauna sa avem un somn reconfortant. Insa curatarea acestora ne poate ridica serioase probleme. Daca de cele mai multe ori suntem tentati sa utilizam masina de spalat pentru acest proces, totusi, este indicat sa apelam la specialisti.

MAI MULTI

Igienizare profesionala perne

Poate cel mai important element care contribuie la calitatea somnului, pe langa saltele sau asternuturi ramane perna. O perna buna ne va ajuta ca pozitia capului dar si a coloanei sa fie una corecta in timpul odihnei.

MAI MULTI

Igienizare profesionala canapele/fotolii

Parul de animale, petele sau praful pot fi eliminate de succes de pe obiectele ce fac parte din decorul casei noastre. Canapeaua si fotoliile sunt cel mai adesea expuse compromiterii de acest tip.

MAI MULTI