Background Image

Spalatorie profesionala COVOARE

Screenshot

COVOARE

Cine nu iubeste sa paseasca in intimitatea casei sale pe un covor pufos si moale, in diminetile de toamna sau serile friguroase de iarna? In mod cert oricine adora aceasta senzatie! Insa, de cele mai multe ori un impediment in achizitionarea covoarelor care ne completeaza cu succes decorul casei ramane curatarea lor. Mai exact, fie ca vorbim despre covoarele de dimensiuni mai mari sau chiar despre cele mici, spalarea nu va fi niciodata completa folosind doar solutii din comert. Cea mai indicate operatiune in acest sens este spalarea automatizata. Pentru eficientizarea acestui proces noi am investit in tehnica moderna de spalare profesionala, ajungand astfel ca in doar 24h/48h ore, fiecare covor sa fie imaculat si gata pentru destinatia finala, respectiv inapoi in casele clientilor nostri.

Screenshot

SERVICII

Covorul dumneavoastra urmeaza in timpul petrecut la noi un circuit tehnologic complex. In prima faza acesta este defrafuit intr-un utilaj special conceput, iar abia apoi este pregatit pentru etapa de spalare. Utilizand solutii profesionale covorul este curatat si igienizat in profunzime, atat de pete cat si de parul de animale, capatand un miros de proaspat. Dupa spalare, acesta este centrifugat iar ulterior introdus in camera de dezumidificare la o temperatura de 50 de grade Celsius.

Pentru ca utilizam tehnologie de inalta calitate in porocesul automatizat de spalare si chiar detergenti ecologici, tesatura si implicit textura covorului ramane intacta. Astfel, acestea vor recapata un aer de nou!